Gemeente Valkenswaard

Verkeersmaatregelen i.v.m. sloop Stokerwei

Verkeersmaatregelen i.v.m. sloop Stokerwei

Op maandag 19 oktober aanstaande gaat de sloop van start van het voormalig schoolgebouw van Were Di aan de Stokerwei 2 in Dommelen.

Op deze locatie zal Woningbelang 30 seniorgeschikte appartementen en een AHOED (Apotheek en Huisarts Onder Een Dak) realiseren.

De sloopwerkzaamheden duren naar verwachting vier weken tot en met vrijdag 13 november aanstaande.

Tijdelijk parkeerverbod

In verband hiermee geldt in genoemde periode tijdelijk een parkeerverbod op de (kops)parkeerplaatsen aan de Stokerwei. Dat zijn de parkeerplaatsen op het gedeelte van de Stokerwei tussen de oprit vanaf de Kantwerkerwei en het achterpad achter de woningen aan de Kantwerkerwei.

Vervolgprocedure

Voor de nieuwe invulling van de locatie Stokerwei is een nieuw bestemmingsplan nodig.

Het ontwerpplan voor deze locatie ligt vanaf 15 oktober 2009 zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan De Hofnar 15 en is vanaf die datum ook te raadplegen via de website www.bestemmingsplannenvalkenswaard.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de officiële bekendmakingen op de gemeentepagina in de Kempener Koerier van 14 oktober aanstaande of de website www.valkenswaard.nl.

Naar verwachting kan het bestemmingsplan in januari 2010 ter vaststelling naar de gemeenteraad. Vervolgens kan de bouwvergunningprocedure worden gestart.

Zoals het er nu uitziet kan de feitelijke bouw van start gaan in het tweede kwartaal van 2010.

Meer informatie

De direct omwonenden van de locatie ontvangen een brief over de sloopwerkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Met vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer F. Jetten van RA infra, die namens de gemeente toezicht houdt op het werk. De heer Jetten is bereikbaar via telefoonnummer (040) 20 76163