Gemeente Anna Paulowna

Mega sportknaller voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 Sportief evenement in Veerburg.

Sportservice Schagen organiseert in de herfstvakantie een Mega sportknaller voor kinderen uit de groepen vijf tot en met acht. Op maandagmiddag 19 oktober ben je van harte welkom in sporthal Veerburg in Anna Paulowna. De sportieve middag duurt van 13.00 tot 15.00 uur.

Afrikaanse dans
In sporthal Veerburg worden verschillende clinics gegeven zoals Afrikaanse dans, judo en tennis. Tevens is er een pannakooi waarin gevoetbald kan worden en er is een stormbaan. Kortom uitdagende activiteiten om genoeg te beleven. De deelnemers worden verdeeld in groepjes. Elk groepje komt langs alle onderdelen.

Gratis deelname
De sportknaller is voor alle kinderen uit de regio. Je hoeft je niet vooraf aan te melden en deelname is gratis. Wel is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn, want er geldt een maximum van honderdtwintig deelnemers en vol is vol. Neem wat eten en drinken mee, want van sporten krijg je natuurlijk trek en dorst. Trek je sportkleding en zaalschoenen aan en knal lekker mee op deze sportieve middag.

Â

Nog meer leuke activeiten
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen, tel. (0224) 21 47 74. Kijk ook eens op de website www.sportserviceschagen.nl voor nog meer leuke activiteiten.