Stadsdeel Bos en Lommer


Vooraankondiging

Conferentie 'Op weg naar stadsdeel West'

Op donderdag 29 oktober organiseren De Baarsjes, Oud West, Bos en Lommer en Westerpark de conferentie 'Op weg naar West'. Deze stadsdelen vormen per 1 mei 2010 het nieuwe stadsdeel West.

Tijdens de conferentie koppelen de stadsdelen de resultaten terug van de bijeenkomsten die in september plaatsvonden met de bewoners van de verschillende stadsdelen. Verder is er gelegenheid voor bewoners om kennis met elkaar en politici te maken.

Iedereen is welkom om de bijeenkomst bij te wonen.

Bagage en ballast De vier stadsdeelraden vroegen in september aan bewoners en organisaties wat er goed gaat in hun stadsdeel en wat anders en beter moet. Willen bewoners een loket om de hoek? Hebben zij ideeën over bewonersparticipatie? Hoe houdt het nieuwe stadsdeel contact met organisaties die nu de weg weten in hun stadsdeel? De 'bagage en ballast' die de stadsdelen op deze avonden verzamelden, presenteren zij op donderdag 29 oktober op de conferentie 'Op weg naar West'.

Ontmoeten Voor bewoners, organisaties, stadsdeelmedewerkers, raadsleden en bestuurders van de vier stadsdelen is dit een uitgelezen mogelijkheid om alvast kennis te maken en te netwerken. Ook is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over inhoudelijke onderwerpen, zoals wonen, kunst, WMO en openbare ruimte.

De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Op donderdag 29 oktober is iedereen welkom.

Tijd: 19.30 uur Locatie: Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191

Aanmelden? Alvast reageren? Mail naar west@amsterdam.nl

Voor de redactie

Tijdens deze bijeenkomst zijn bewoners, maatschappelijke organisaties en politici van het nieuwe stadsdeel West voor het eerst bij elkaar. Op dinsdag 26 oktober volgt een officiële persuitnodiging.