Gemeente Haaksbergen


Wegwerkzaamheden Twenteroute
15-10-2009 Wegwerkzaamheden Twenteroute
In de komende weken is de rijksweg N18 - de zogeheten Twenteroute
- regelmatig tijdens nachtelijke uren gedeeltelijk op een aantal plekken afgesloten. Rijkswaterstaat laat op een aantal delen van de N18 asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. Om ervoor te zorgen dat het drukke verkeer op deze weg zo weinig mogelijk hinder ondervindt, gebeurt dat 's nachts.

De eerste nachtelijke afsluiting is in de nacht van maandag 19 oktober op dinsdag 20 oktober wordt er in Haaksbergen gewerkt aan het gedeelte tussen het kruispunt Westsingel en de Kruislandstraat. Gelijktijdig wordt er ook geasfalteerd bij Usselo, tussen de Usselerrondweg en de Wissinkdijk. De N18 is dan tussen de Westsingel en de Usselerondweg vanaf 's nachts 24.00 uur tot dinsdagmorgen 06.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer.

Vanaf dinsdag 20 tot en met donderdag 22 oktober gaat de N18 tussen het kruispunt Needseweg (bij het Danspaleis) en Groenlo drie nachten dicht. Dat gebeurt vanaf 's avonds 20.00 uur tot 06.00 uur in de volgende ochtend. Het doorgaqande verkeer tussen Haaksbergen en Groenlo wordt dan omgeleid via Neede, Borculo en Ruurlo.

In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november wordt opnieuw bij Haaksbergen aan de N18 gewerkt. Vanaf 's avonds 20.00 uur tot de volgende ochtend 05.00 uur gaat het gedeelte tussen de Westsingel en de kruising bij het Danspaleis (Needseweg) dicht. Doorgaand verkeer wordt dan omgeleid via Hengevelde en Neede. Rijkswaterstaat laat de omleidingsroutes steeds met gele borden aangeven.
Tussen 26 oktober en 9 november vinden - op doordeweekse dagen - 's nachts asfalteringswerkzaamheden plaats op de Twenteroute tussen Groenlo en Varsseveld.