Hewlett-Packard

2009-10-19

Levensduur nieuwe HP accu drie keer langer dan conventionele accu's

AMSTELVEEN, 19 oktober 2009 - HP lanceert vandaag de HP Pavilion dv8 Entertainment Notebook PC. Dit opvallende 18,4-inch, full high-definition, ultra-breedbeeld, ultra BrightView beeldscherm met ingebouwde TV tuner, Blu-ray disk lezer en subwoofer brengt professionele audio- en videokwaliteit in de huiskamer. Daarnaast wordt de HP Pavilion dv3 met TouchSmart - de eerste multi-touch clamshell notebook PC op de markt gebracht.

De HP Pavilion dv8 Entertainment Notebook PC

De HP Pavilion dv8 Entertainment Notebook PC heeft een krasbestendig, glanzend metalen oppervlakte in het stijlvolle HP Espresso Imprint patroon. De notebook PC is uitgerust met de HP Long Life Battery, met de Sonata^® cellen van Boston-Power®, waardoor de accu meer dan 1000 keer kan worden opgeladen. Dit houdt in dat de capaciteit drie tot vijf keer hoger ligt dan bij conventionele lithium-ion accu's. De HP Long Life Battery zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar is ook beter voor het milieu aangezien accu's minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit is de enige accu met het Nordic Ecolabel certificaat.

De Intel® Core(TM) i7 processor en NVIDIA GeForce GT 230M grafische kaart gecombineerd met 1GB DDR3 SDRAM, en het DDR3 geheugen, garanderen meer dan genoeg kracht voor zelfs het meest veeleisende entertainment.

Naast de dv8, kondigt HP een aantal technologie updates aan voor de reeds bestaande HP Pavilion dv6 en dv7 Entertainment Notebook PC's. Zowel de 15,6- inch dv6 als de grotere 17,3-inch dv7 geven gebruikers de mogelijkheid te kiezen tussen de Intel® Core(TM) i7 processor of de AMD Turion II ultra Dual Coreprocessor. Daarnaast zullen grafische kaarten van NVIDIA en DDR3 SDRAM geheugen beschikbaar zijn op een aantal dv6 en dv7 modellen.

HP Pavilion dv3 met TouchSmart

De HP Pavilion dv3 is beschikbaar in een nieuwe, frisse, marine blauwe laklaag, met Modern Vintage print. De dv3 laat zich door middel van aanraken aansturen en is ontworpen met het oog op mobiliteit. De dv3 heeft een 13,3 inch diagonaal breedbeeld LED touchscreen, Intel processoren, NVIDIA GeForce G105M grafische kaart met 512MB dedicated videogeheugen, Microsoft Windows® 7, ingebouwde optische schijf en een bijpassende hoes.

Dat is natuurlijk niet alles; de dv3 is de eerste Multi-touch notebook PC op de markt. Door de HP TouchSmart 3.0 software beschikt de notebook PC over een interface die aangepast kan worden en interactieve iconen waaronder favoriete bestanden of toepassingen kunnen worden opgeslagen. Nieuwe visuals zorgen voor een frisse uitstraling met hippe kleuren en brede frames (16:9) die nieuwe technologieën ondersteunen. HP TouchSmart 3.0 bevat nieuwe applicaties: TouchSmart Canvas, voor het organiseren en bewerken van foto's door middel van aanrakingen en TouchSmart Live TV, niet alleen voor het bekijken van televisie-uitzendingen, maar ook voor het opnemen en onderbreken van live TV en het verkrijgen van gedetailleerde informatie over programma's die zijn opgenomen in de elektronische gids.

Prijs en beschikbaarheid^(1)

De HP Pavilion dv8 Entertainment Notebook PC is beschikbaar vanaf 22 oktober 2009 voor een adviesprijs vanaf EUR 1.599 inclusief BTW.

De HP Pavilion dv7 Entertainment Notebook PC is beschikbaar vanaf 22 oktober 2009 voor een adviesprijs vanaf EUR 699 inclusief BTW.

De HP Pavilion dv6 Entertainment Notebook PC is beschikbaar vanaf 22 oktober 2009 voor een adviesprijs vanaf EUR EUR599 inclusief BTW.

De HP Pavilion dv3 met TouchSmart is beschikbaar vanaf 22 oktober 2009 voor een adviesprijs vanaf EUR 899 inclusief BTW.

(1) Adviesprijs afhankelijk van land en product specificaties.

Over HP
HP, 's werelds grootste technologiebedrijf, maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Het portfolio omvat printing en personal computing producten, IT services, software en IT oplossingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ is te vinden op www.hp.nl.

Enable JavaScript om Social Tagging links te zien

Privacyverklaring | Het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden

© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P.