Eten bestellen met de iPhone

19/10/2009 13:01

Pizza.be

Pizza.be lanceert handige functionaliteit voor de IPhone

*BRUSSEL, 19-10-2009 -- Vanaf vandaag is Pizza.be eveneens beschikbaar op de IPhone. De applicatie vindt automatisch de dichtstbijzijnde bezorgrestaurants, waar direct eten besteld kan worden.

Country Manager Siska De Lombaerde: "Dit is een veelgevraagde uitbreiding van onze dienst. Dagelijks maken al vele honderden mensen gebruik van de normale mobiele website. De nieuwe IPhone applicatie maakt het nog net iets gemakkelijker omdat er plaatsbepaling in zit. Je hoeft dan niet meer je postcode in te toetsen. Gemak dient de mens, nietwaar?" In Europa is dit de eerste IPhone applicatie waar mobiel eten kan worden besteld.

De mobiele website werd enkele maanden geleden al gelanceerd. Deze versie is op alle gsm's beschikbaar. De nu gelanceerde IPhone applicatie is gratis te downloaden uit de IPhone Appstore door te zoeken op 'Pizza.be'. De huidige versie is geschikt voor België, Nederland, Duitsland en Groot Brittannië. Het moederbedrijf van Pizza.be, Takeaway.com, zal binnen enkele weken meer landen toevoegen.

Takeaway.com is één van 's wereld grootste eten-bestelwebsites. Via het bedrijf is in een groot gedeelte van Europa pizza, shoarma en chinees te bestellen.

Contact:

Siska de Lombaerde

0474/877460

siska.delombaerde@pizza.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel