Gemeente Beek


Erepenning voor Frans van Tiggelen

Beek, oktober 2009

Â

Op donderdag 15 oktober jl. werd de heer Frans van Tiggelen, algemeen directeur van Rabobank Stein en Beek door de gemeente Beek onderscheiden. Hij ontving tijdens zijn afscheidsreceptie uit handen van burgemeester Cremers de Erepenning van de gemeente. De Erepenning wordt uitgereikt aan personen die van grote betekenis voor de Beekse gemeenschap zijn of zijn geweest.

Erepenning voor Frans van Tiggelen Foto: Jean Hamers gemeente Beek

Â

Frans van Tiggelen (57) heeft er in de afgelopen 14 jaar voor gezorgd dat de Rabobank in Beek is uitgegroeid tot een grote, brede, solide en zeer belangrijke financiële dienstverlener voor de gemeenschap van Beek en de omliggende regio. Hij heeft door zijn inzet, enthousiasme en bindend vermogen een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de economische versterking van de Beekse gemeenschap en de omliggende regio. Frans heeft door zijn sociale contacten en inzet van de sponsorcommissie bijgedragen aan het mogelijk maken van vele belangrijke culturele, sociale evenementen en activiteiten van Beekse verenigingen en instellingen.

Â

Zijn activiteiten en verdiensten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan een sterkere Beekse economie en zijn van onmiskenbare waarde geweest voor de Beekse samenleving.