FloraHolland


Opbrengst plantenverkoop FloraHolland Trade Fair voor goede doel

FLORAHOLLAND (20 oktober 2009) - Vorige week organiseerde de veiling de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Tijdens deze handelsbeurs kregen kwekers de gelegenheid hun aanbod planten te tonen aan de handel. Dit deden ze in eigen stands, maar ook op productpleinen. Een deel van de gepresenteerde producten van het Plantenplein en de planten uit de stand van Air So Pure werden vandaag voor het goede doel geveild. FloraHolland heeft, namens haar aanvoerders, de opbrengst van EUR4.000,- symbolisch overhandigd aan Stichting de Belevenis en Stichting vrienden van Mytyl-Tyltylschool.

FloraHolland vertrouwt erop dat het geld de twee stichtingen een goede bestemming krijgt. Stichting de Belevenis is een reizend uitgaanscentrum voor mensen met een meervoudige handicap. Stichting vrienden van Mytyl-Tyltylschool is een speciale school voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Beide stichtingen willen deelnemende aanvoerders hartelijk danken voor de financiële bijdrage.

Fotobijschrift: (v.l.n.r.) Esther Brugman van FloraHolland, Lia van Dam en Annemarie Schrama van Stichting De Belevenis, Linda van Huik van FloraHolland.