Panama haalt artiesten van wereldformaat naar Amsterdam

08/10/2009 09:01

Panama

Waar het voor Nederlandse begrippen hoogst uitzonderlijk is dat onderstaande artiesten/acts live te zien en te horen zijn in locaties als Ahoy en Gelredome is het gelukt om voor Amsterdam Dance Event 2009 artiesten van wereldformaat naar Panama te halen. Met een overweldigende line-up van o.a. FATBOY SLIM & FAITHLESS LIVE kan ADE 2009 in Panama niet meer stuk.

Met gepaste trots presenteren wij Amsterdam Dance Event 2009 met de volgende programmering:

Op woensdag 21 oktober: FATBOY SLIM!!!!

Wapenfeit: Door het verrassing optreden van Fatboy Slim een aantal jaar geleden in Brighton UK liep de gehele infrastructuur hier vast. Verwachting was 50.000, opkomst 280.000 bezoekers!!

Fatboy Slim staat bekend als een van de meest entertainende dj's ter wereld en heeft wereldwijd enorm veel fans achter zich.. dat blijkt ook wel als je het voor elkaar krijgt om 8 miljoen albums in je eentje te verkopen. Met trots presenteert Panama FATBOY SLIM als openingsact tijdens ADE 2009.

Room 1:

Fatboy slim

Dennis Ruyer

Room 2: Hosted by Anna Agency

Plastik Funk (ger)

Bart B More

Benjamin Bates presents Bates45

Koen Groeneveld

Op donderdag 22 oktober: BEDROCK feat. John Digweed and Guy J

John Digweed staat al jaren eenzaam aan de DJ top en laat wereldwijd alle progressive harten sneller kloppen, en waar Bedrock in Engeland oorspronkelijk op donderdag plaatsvond. Is de donderdag tijdens ADE in Panama de uitgelezen kans om grootheden als John digweed en Guy J tijdens Bedrock te ervaren.

Room 1:

John Digweed

Guy J

Schaamteloos dj's

Room 2:

Earthbookings presents:


-Prunk Official Cirque de soleil release party-

Prunk (Masal, NL)

Norman Soares(Masal, NL)

The Funky Bastart

Op vrijdag 23 oktober: Strictly Defected

Het wereldvermaarde platenlabel defected bestaat 10 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren wordt de gehele artiesten stal ingevlogen voor Strictly Defected @ Panama.

Room 1:

Kenny Dope, The Shapeshifters, ATFC, Hardsoul, Chocolate Puma, Copyright, Daniel Bovie & Roy Rox, Barbara Tucker, Steve Edwards, Marc Evans, Ben Westbeech, Yasmeen, Shovell,

Room 2:

DJ Spen, DJ Gregory, Ben Westbeech, Michel Cleis, Simon Dunmore, DJ Yass, Aaron Ross, Miss Divine

Op zaterdag 24 oktober: GODUTCH!

Naast alle buitenlandse artiesten hebben we in Nederland ook veel artiesten om trots op te zijn, vandaar dat de zaterdag wordt ingevuld door neerlands trots onder de noemer GODUTCH!

Room 1 & 2:

HOUSEQUAKE - ROOG & ERICK E feat. MC GEE, Sidney Samson & Gregor Salto present SAMSOBEAT, Lucien Foort, Baggi Begovic, Bingoplayers, Ralvero, Groovenatics, DJ Madskillz, hosted by MC Divine, Shakespeare & MC Lady Bee present GELAZER!, Franky Rizardo Back2Back Skitzofrenix feat, MC yanto, Oliver Twizt Back2Back Youri Donatz feat MO MC, DJ Rockid present FOKTOP! feat Dan Stezo, Jip Deluxe, Veron.

En op zondag 25 oktober:

FAITHLESS Sound System Live!!!!

(4 persoons live band)

Waar deze groep enkel in uitverkochte stadions te aanschouwen is, heeft Panama de eer de wereldpremière tbv het nieuwe Faithless album te verzorgen tijdens de officiële ADE closing party. Faithless SoundSystem staat voor de 4 persoons live band.

Wegens enorme belangstelling is het optreden van FAITHLESS in Panama al volledig uitverkocht en zijn er geen kaarten meer beschikbaar.

Tickets:

Voor elke dag zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. De verkoop is reeds van start gegaan en gaat inmiddels als een speer. Voorkom teleurstelling en bestel je tickets snel op www.panama.nl of ga naar een Primera Shop bij u in de buurt.

Inhoud Dine and Dance Tickets:

2 gangen menu in restaurant + toegang tot evenement

Inhoud VIP Tickets:

Toegang tot evenement+ vip area

Prosecco ontvangst

Gratis gebruik van garderobe + toiletten

2 consumpties

Hapjes

Geen rij

Half uur eerder toegang

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://panama.nl