Gemeente Cromstrijen


Vakantieworkshops in de Skoolzone in Comstrijen

(08-10-2009)

Niks te doen in de herfstvakantie? Zelfs geen Skoolzone? Nou, niet in Numansdorp, Oud-Beijerland en Strijen want daar gaat de bibliotheek Hoeksche Waard iets leuks doen in de Skoolzone! Normaal zijn alle acht de Skoolzones op vakantie maar deze vakantie blijven er drie thuis en krijgen nog leuk bezoek ook.

Speciaal voor iedereen van 8 tot en met 12 jaar organiseert de bibliotheek drie workshops op woensdag 21 oktober: leuk om mee te doen en je leert er nog iets van ook!

In Numansdorp kun je je eigen tekst, rap, gedicht of verhaal met muziek op cd laten zetten met hulp van een docent van Muziekschool ToBe. In Oud-Beijerland komen de vrijwilligers van de dierenambulance vertellen over hun werk en ze nemen de ambulance mee. Fotograaf Hans Vermoen gaat in Strijen van alles vertellen over fotografie. Je mag meteen oefenen wat je geleerd hebt en daarna samen de foto's beoordelen. Neem je fototoestel mee.

Alle workshops vinden plaats van 14.00 uur tot 15.30 uur en kosten ¤ 2,50. Voor de workshops in Numansdorp en Strijen kun je je het beste vooraf opgeven omdat er maar een beperkt aantal plaatsen is. Voor de workshop in Oud-Beijerland hoef je je niet vooraf op te geven, maar vergeet niet de ¤ 2,50 (of meer) mee te nemen, want alles wat er die middag opgehaald wordt is voor de dierenambulance!

Wil je meer weten vraag er naar in de Skoolzone of kijk op www.bibliotheekhoekschewaard.nl.