Jumbo supermarkten


Veghel, 8 oktober 2009


-PERSBERICHT-

JUMBO OPENT NIEUWE VESTIGING IN MEIJEL Feestelijke opening woensdag 21 oktober

De inwoners van Meijel en omgeving kunnen vanaf 21 oktober boodschappen doen bij Jumbo Supermarkten. Op die dag opent de succesvolle supermarktketen, die onlangs voor de vijfde keer werd uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie supermarkten, een nieuwe winkel in Meijel. Deze Jumbo is gevestigd aan de Kerkstraat 25, waar voorheen een Em-Té zat. Het pand is fors verbouwd en uitgebreid tot 1200 vierkante meter. Ook het aantal parkeerplaatsen is verdubbeld tot honderd.

Algemeen directeur Frits van Eerd is blij met de nieuwe vestiging in Meijel, waar de Jumbo-formule optimaal tot zijn recht kan komen. "Onze klanten zullen merken dat ze bij Jumbo minder geld kwijt zijn voor hun boodschappen dan bij andere supermarkten. Daarnaast krijgen ze bij ons ook nog de beste service en de beste kwaliteit: dat garanderen wij met de 7 Dagelijkse Zekerheden," aldus de Jumbo-directeur.

Filiaalmanager Erik Staal is bijzonder trots op de nieuwe winkel. Hij vindt het een goede zaak dat klanten in Meijel en omgeving nu nog meer keuze hebben waar ze hun boodschappen kunnen doen. Een groep klanten heeft al een voorproefje gekregen tijdens een excursie naar Jumbo Weert. Een aantal geïnteresseerden is met een bus op stap geweest om kennis te maken met Jumbo. Erik Staal: `'De reacties waren erg positief: klanten verheugen zich echt op de komst van een Jumbo in hun eigen woonomgeving. We zullen er alles aan doen om hen te laten zien waarom Jumbo al zo vaak tot meest klantvriendelijke bedrijf is uitgeroepen. ''

Versplein
Bij de supermarkt werken ruim 100 medewerkers. Zij zijn allemaal opgeleid aan de eigen Jumbo Academy. Paradepaardje van de winkel is het versplein. Hier kunnen





klanten terecht voor hun versproducten, zoals vers gesneden kaas, vleeswaren, groente, fruit en ambachtelijk bereid vlees.

Tassen-omruilactie
Een paar dagen voor de opening, worden er alvast een aantal activiteiten georganiseerd, om klanten warm te maken voor de komst van de nieuwe Jumbo Supermarkt. Zo is er op 17 oktober een spetterend optreden van Djumbo, de eigen meidengroep van Jumbo. Rondom dit optreden wordt ook een unieke tassen- omruilactie gehouden. Klanten kunnen hun oude canvas boodschappentas inleveren bij Jumbo. In ruil daarvoor krijgen ze een Jumbo-tas, met als extra verrassing een pak gratis koffie van het Jumbo huismerk. De evenementen vinden plaats tussen 13.00u en 15.00u. Als openingsactie krijgen klanten die 25 euro of meer besteden aan boodschappen bij Jumbo van woensdag 21 oktober tot en met zaterdag 24 oktober een gratis appeltaart mee. Andere acties worden aangekondigd door middel van huis-aan- huisfolders.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 126 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo is onlangs voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste supermarktketen door de klanten.


Noot voor de redactie ­