RTL Group

RTL opent deuren van Hillywood

RTL bestaat 20 jaar en opent ter gelegenheid van dit jubileum de deuren van het Media Park met de Hillywood Tours. De Hillywood Tours bestaat uit een exclusieve rondleiding van een uur met een elektrisch treintje dat bezoekers achter de schermen brengt bij het grootste Media Park van Europa.

Op dinsdag 20 oktober wordt de Hillywood Tours feestelijk geopend door Bert Habets, CEO RTL Nederland en Burgermeester Bakker van Hilversum. Burgermeester Bakker over dit initiatief: Hilversum feliciteert RTL van harte met het 20-jarig bestaan. Media is ook een beetje magie en daarom is dit initiatief voor een tour over het Media Park zo alleraardigst, het biedt een kijkje in de keuken. En wie wilt dat nu niet? Dus ik zou zeggen: kom naar Hilversum en geniet ervan!

Tijdens de Hillywood Tours worden deuren geopend die tot heden voor het publiek gesloten bleven. Mensen krijgen de kans een blik achter de schermen te werpen bij de Nederlandse televisiewereld. Voorbij de slagbomen wordt stilgestaan bij het vak televisie in verschillende facetten. Hoe wordt een decor gemaakt, waar worden de rekwisieten bewaard en hoe ziet de grootste evenementenstudio van Europa eruit. De tour voert langs de Walk of Fame die RTL Nederland ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan heeft geopend samen met Daphne Deckers en Irene Moors. En er wordt stilgestaan bij de plek waar Pim Fortuyn werd vermoord. Een unieke tour voor iedereen die geĂŻnteresseerd is in de achterkant van het televisievak. De tour is tevens te combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience, de sensationele attractie voor jong en oud op het gebied van televisie, radio, film en muziek. Ontdek het geheim achter bekende tv-formats, voel je zelf eens de ster, presenteer het nieuws of bekijk gewoon de leukste reclames, tv- en radiofragmenten uit je jeugd.

De Hillywood Tours vertrekt en eindigt bij Beeld en Geluid op het Media Park. Er kunnen 13 gasten per keer mee. De tour start 6 keer per dag en duurt ongeveer 60 minuten. Kaartjes zijn te verkrijgen via rtltickets.nl. De tour is te combineren met een bezoek aan Beeld en Geluid experience of los te boeken. Belangstellenden kunnen voor meer informatie bellen met 035 6775104 of mailen naar reservering@hillywoodtours.com. De Hillywood Tours is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, RTL Nederland, JPK Unlimited en DutchView.

Website: hillywoodtours.com

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of aanvullend fotomateriaal kunt u contact opnemen met Caroline Pigeaud, tel: 035-6718933, caroline.pigeaud@rtl.nl. U kunt ook onze website www.persdienstrtlnederland.nl bezoeken.