Politie Gelderland-Zuid

Man vernield inboedel

Culemborg, 21-10-2009 o Dinsdag aan het begin van de middag is een 48-jarige man uit Culemborg aangehouden in die zelfde plaats. De man wordt verdacht van vernieling.

Omstreeks 11.30 uur werden agenten gestuurd naar een adres in de wijk Achter de Poort. Daar zou iemand de inboedel aan het vernielen zijn. Ter plaatse zagen de agenten dat de ruiten van de voordeur waren vernield. De voordeur stond nog open en de agenten gingen naar binnen. Daar troffen zij een grote chaos aan. Een groot gedeelte van de huisraad bleek te zijn vernield.

Er was niemand in de woning aanwezig. Toen de agenten naar buiten liepen werden zij aangesproken door een vrouw die vertelde dat haar vader de vernielingen had aangericht. De dochter had haar vader in beschonken toestand in de woning aangetroffen. Vervolgens had ze hem wakker gemaakt. Op dat moment ging de man door het lint en vernielde de huisraad. Ook zou hij zijn dochter hebben bedreigd. De dochter vluchtte even later de woning uit.

Inmiddels was bij haar bekend waar haar vader verbleef. De 48-jarige man werd even verderop in een woning aangehouden. Hij werd naar het politiebureau overgebracht en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek. (14)

Laatst gewijzigd 21-10-2009 10:44 | © Regio Gelderland-Zuid |