Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 13 oktober 2009

Huisnummerbesluit gemeente Bernheze
Het college van burgemeester en wethouders besluit in het kader van de Wet basisregistratie adressen en gebouwen alle binnen de gemeente bestaande huisnummers per 1 september 2009 opnieuw vast te stellen, onder intrekking van de voor dat tijdstip genomen huisnummerbesluiten.

Snoeien om te bloeien
De meerjarenbegroting van de gemeente Bernheze geeft na 2010 tekorten aan. Gelet op de sombere economische situatie en de heroverwegingen op rijksniveau verwacht het college van burgemeester en wethouders dat de tekorten nog verder zullen oplopen. Om oplossingen te vinden heeft het college van burgemeester en wethouders een projectgroep, genaamd `snoeien om te bloeien', opdracht gegeven een ombuigingsvoorstel te inventariseren.

Diverse stappen ter verbetering binnenklimaat op basisscholen Uit onderzoek van de GGD bij de basisscholen in de gemeente Bernheze is gebleken dat de binnenluchtkwaliteit op de meeste basisscholen veel te wensen over laat. Evenhuis Inspectie en Adviesbureau zal de gemeente Bernheze ondersteunen bij het bepalen welke maatregelen uitgevoerd zullen worden en met welke prioriteit, om de binnenluchtkwaliteit te verbeteren.
Daarnaast zal de gemeente aanvragen indienen voor de subsidieregeling `de frisse school', waarbij de rijksoverheid geld beschikbaar stelt met het doel scholen te stimuleren maatregelen te nemen voor energiebesparing en verbetering van het binnenmilieu.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35