Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 21-10-2009

Agenten rollen hennepkwekerij op in Heerle

HEERLE: De politie heeft woensdagmorgen een hennepkwekerij
aangetroffen in een woning aan het Jagersweg. Daarbij werd een 36-jarige bewoner aangehouden. Op basis van een tip gingen agenten poolshoogte nemen en vonden in de woning circa 400 hennepplanten. De bewoner is meegenomen naar het bureau voor verhoor. De planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Politie controleert verkeer op de Boulevard na klachten omwonenden

BERGEN OP ZOOM: Op basis van klachten van omwonenden heeft de politie dinsdagmiddag een verkeerscontrole gehouden. Er kwamen veel signalen binnen dat er op de Boulevard hard gereden werd als gevolg van de tijdelijke afsluiting van de Markiezaatsweg. Tussen 14.00 en 16.00 uur werden 52 bekeuringen uitgeschreven, hoofdzakelijk voor te hard rijden en het niet dragen van de autogordel.

Drie auto's betrokken bij verkeersongeval Steenbergen

STEENBERGEN: Op de N59 is woensdagmorgen kort voor 11.30 uur een verkeersongeval gebeurd. Drie auto's bleken betrokken bij een
kop-staartbotsing. Het verkeer reed langzaam door een landbouwvoertuig en een 49-jarige automobiliste uit Dinteloord lette vermoedelijk niet goed op. Zij botste tegen haar voorganger die op zijn beurt weer tegen een andere auto reed. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie controleert bromfietsers: vijf bekeuringen

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft woensdagmorgen een bromfietscontrole gehouden op de Ruytershoveweg. Er werden tussen 07.30 en 08.30 uur 21 bromfietsen gecontroleerd. Daarbij werden vijf processen verbaal uitgeschreven. In drie gevallen bleek de maximum constructiesnelheid te hoog (hoogst gemeten snelheid was 75 km/uur op de rollenbank.) De andere twee bekeuringen waren voor het niet gebruiken van het
verplichte (brom)fietspad.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 21-10-2009 13:45 | © Regio Midden en West Brabant |