Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bijeenkomst ouderenbeleid buurthuis De Dam

Om een goed ouderenbeleid uit te voeren is het belangrijk dat wij als deelgemeente weten wat de wensen en behoeften van ouderen zijn. Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Feijenoord nodigt u daarom uit voor een gesprek over uw leefsituatie. Wat gaat er goed? Wat ziet u graag anders?

Notitie ouderenbeleid
Tijdens het gesprek willen we nagaan of het huidige ouderenbeleid aansluit bij uw wensen en behoeften. Niemand weet dat immers beter dan uzelf! Aan de hand van de gesprekken benoemen wij nieuwe speerpunten in het ouderenbeleid, waarna wij een notitie ouderenbeleid opstellen. Hierin staat beschreven wat er de komende periode moet gebeuren op het gebied van ouderen.

Klik hier om het concept Ouderenbeleid van deelgemeente Feijenoord te lezen

Waar en wanneer?
Wij gaan gesprekken voeren op verschillende locaties. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 27 oktober in buurthuis De Dam (Persoonsdam 142), van 10.00 uur tot 11.30 uur. Het bestuur van de deelgemeente hoopt u vanaf 9.45 uur welkom te heten. Koffie en thee staan uiteraard voor u klaar. De bijeenkomst is bedoeld voor bewoners uit de wijken Feijenoord, Kop van Zuid/Entrepot en het Noordereiland.