Emailvision lanceert iPhone-app zodat marketeers contact behouden met hun e-mail marketing campagnes 21/10/2009 15:39

PR Newswire

PARIS, October 21 /PRNewswire/ --

- up-to-date informatie voor marketeers on the move

Emailvision heeft een nieuwe iPhone-applicatie ontwikkeld voor zijn on-demand e-mail marketing software, Campaign Commander(TM). Hiermee kunnen marketeers altijd en overal details bekijken, resultaten monitoren en hun e-mail marketing campagnes pauzeren.

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091021/363869-a )

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091021/363869-b )

(Photo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20091021/363869-c )

Dankzij deze nieuwe app kunnen marketeers ingrijpen in hun e-mail marketing campagnes in elke fase, van het initieel ontwerp tot de analyse van de resultaten.

De iPhone-applicatie van Emailvision biedt een veilige toegang tot Campaign Commander. Zo kunnen marketeers onderweg gegevens over de prestaties raadplegen en hun campagnes en strategieën waar nodig optimaliseren. Campagnes kunnen ook meteen worden gepauzeerd via de iPhone, als er zich een probleem voordoet.

Bovendien helpt de applicatie marketeers om gegevens over marketing prestaties efficiënter te delen met hun management en met uitgebreide teams.

Een andere recente ontwikkeling van de Campaign Commander-software is de lancering van een iGoogle widget. Met deze widget hebben marketeers direct toegang tot campagnes vanaf hun desktop en kunnen ze kritieke e-mail prestaties in de gaten houden terwijl ze aan het werk zijn met andere toepassingen.

"Marketeers moeten regelmatig een multichannel strategie volgen. Een verbeterde toegang tot gegevens over e-mail performance kan het dan makkelijker maken om succesvolle campagnes te creëren", zegt Jacques Prothon, Country Manager bij Emailvision. "De noodzaak om e-mail campagnes efficiënter te maken, is nog nooit zo groot geweest. Vooral nu door het toenemende gebruik van digitale campagnes de rol van een marketeer steeds nauwer verbonden raakt met IT", voegt hij nog toe.

Over Emailvision (http://www.emailvision.be)

Emailvision is de mondiale markt- en technologische leider in "on-demand" software voor de automatisering van e-mail marketing.

Het paradepaardje van de softwareproducten van Emailvision, Campaign Commander(TM), heeft zich opgewerkt tot de standaard softwareservice voor e-mail marketing bij e-commerce bedrijven en uitgevers met ruim 4500 gebruikers wereldwijd. Emailvision telt meer dan 200 medewerkers en heeft kantoren in de belangrijkste internationale markten, waaronder de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, België, Nederland, Scandinavië en Spanje.

Emailvision (ALEMV) werd opgericht in 1999 en is genoteerd op de NYSE Alternext-beurs.

Voor meer persinformatie en fotomateriaal, contacteer:

Contacts
Emailvision
Jacques Prothon Mouna Criton
Country Manager Marketing Manager
Tél. : +44(0)20-491-9857 Tél. : +33-1-41-27-27-17 Contacts: Emailvision, Jacques Prothon, Country Manager, Tél. : +44(0)20-491-9857; Mouna Criton, Marketing Manager, Tél. : +33-1-41-27-27-17






-