MERE wil verhandeling op NPEX en in toekomst closed-end worden

21/10/2009 16:01

Middle Europe Investments

De directie van vastgoedmaatschappij MEI-Real Estate N.V. (MERE) deelt mede dat op de op 21 oktober 2009 gehouden buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders de aandeelhouders hebben ingestemd met het voornemen van de directie om met ingang van maandag 2 november 2009 voor de aandelen MERE verhandeling mogelijk te maken op NPEX (Nederlandsche Participatie Exchange). Tevens hebben aandeelhouders ingestemd met het voornemen van de directie om in de nabije toekomst de status van MERE van open-end beleggingsinstelling te wijzigen in closed-end beleggingsinstelling. De notering op NYSE Euronext Amsterdam zal gehandhaafd blijven.

NPEX

NPEX.nl is het online handelsplatform voor zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen.

MERE

MEI-Real Estate N.V. (MERE) is een vastgoedfonds waarvan de aandelen genoteerd zijn op NYSE Euronext Amsterdam. MERE belegt in commercieel vastgoed in Midden Europa en heeft de afgelopen jaren een twintigtal vastgoedobjecten in Tsjechië en in Slowakije gekocht.

Middle Europe Investments

Middle Europe Investments N.V. (MEI) is in 1992 opgericht, heeft haar hoofdkantoor in Deventer en eigen vestigingen in Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Bulgarije en Rusland. MEI is geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan andere partijen. MEI beheert een zevental op Midden Europa gerichte fondsen.

MEI-Fondsenbeheer B.V.





http://www.mei.nl