Gemeente Zevenaar


21-10-2009: Koninklijke Onderscheiding Annie van Haeren-Kaal

Op dinsdag 20 oktober is mevrouw J.H. van Haeren- Kaal gedecoreerd. Zij is door Hare Majesteit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege haar grote verdiensten voor de dorpsgemeenschap van Oud-Zevenaar.

Annie van Haeren (79) is ruim 40 jaar actief in en voor de dorpsgemeenschap van Oud-Zevenaar. Met name de ouderen en zwakkeren kunnen rekenen op haar warme belangstelling. Zij is als vrijwilligster zeer actief betrokken bij de plaatselijke afdeling van De Zonnebloem, de seniorenvereniging en de RK parochiegemeenschap. Daarnaast is zij lid van de koor/kerkgroep van de Pelgromhof en het Verpleeghuis. Ze bezoekt zoeken en ouderen, organiseert activiteiten, vervoert ouderen van en naar activiteiten en naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of een kerkdienst.

Mevrouw van Haeren staat bekend als iemand die van aanpakken weet, doortastend is, gewoon doen wat gedaan moet worden zonder pretenties of eigenbelang.
De versierselen die bij deze benoeming horen, zijn uitgereikt door burgemeester De Ruiter tijdens de vrijwilligersavond van de plaatselijke afdeling van De Zonnebloem.