Gemeente Krimpen aan den IJssel


Bekendmaking

Vanaf 1 november 2009 kunt u via www.krimpenaandenijssel.nl een afspraak maken voor een bezoek aan het raadhuis. U kunt dan een afspraak maken op een tijdstip dat het u het beste uitkomt en u hoeft in het raadhuis niet meer te wachten.

Hoe werkt dit?
Via de knop `afspraak maken' op de website, kiest u het product dat u wilt hebben. In een kalender selecteert u zelf de dag en het tijdstip wanneer u naar het raadhuis wilt komen. U krijgt te zien wat u mee moet nemen. Als afronding krijgt u een e-mail met een bevestiging van de afspraak.

Aangepaste openingstijden
Het Publiekscentrum is vanaf 1 november 2009 open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op woensdag kunt u van 8.30 tot 16.00 uur terecht. Op maandag- en donderdagavond bent u van 18.30 tot 20.30 hartelijk welkom.

Vanaf 1 november: kortingen op producten via het E-loket Voor een aantal producten geldt dat u deze via het E-loket volledig thuis kan afhandelen. Een bezoek aan het raadhuis is daarbij overbodig. De gemeente gaat dit aantal producten verder uitbreiden. Ook kunt u vanaf 1 november van interessante kortingen profiteren. Houd daarom het E-loket in de gaten!