Gemeente Oirschot

Inschrijven kavels Strijpsche Kampen

Uitgifte van de kavels nabij

Inschrijftermijn voor kavel op Strijpsche Kampen is begonnen

Al jaren is de gemeente Oirschot bezig met het ontwikkelen van een regionaal bedrijventerrein Strijpsche Kampen. Strijpsche Kampen wordt een zogenaamd âgemendâ bedrijventerrein, met specifiek aandacht voor de maakindustrie waar de grotere bedrijven zich kunnen (her)vestigen. We realiseren het terrein in drie fases. Het project verloopt erg voorspoedig, waardoor we op dit moment bedrijven aan het benaderen zijn om een kavel te kopen voor fase I. Bent u als bedrijf geïnteresseerd in een kavel met een oppervlakte van 5.000 m2 of meer, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

We verwachten dat we nog voor de zomer van 2010 kunnen starten met het bouwrijp maken van de grond. Voordat een bedrijf daadwerkelijk kan starten met de bouw van zijn nieuwe bedrijf, gaan we samen een proces in dat start met een offertefase voor het kopen van de grond.

Â

Voor fase I krijgen bedrijven uit Oirschot en Best de voorkeur. Met bedrijven die nu gevestigd zijn in deze gemeenten en die al eerder interesse getoond hebben in het bedrijventerrein zijn we nu oriënterende gesprekken aan het voeren. Daarna volgt pas het formele proces dat uitmond in het kopen van de kavel.

Â

Heeft u een bedrijf in de gemeente Oirschot en is de behoefte ontstaan om door te schuiven naar Strijpsche Kampen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! U kunt contact opnemen met Nicole Brouwers, projectmedewerker Strijpsche Kampen, telefoon (0499) 583 333 of via e-mail n.brouwers@oirschot.nl.

Â