Ingezonden persbericht


Hyves-applicatie voor BlackBerry-smartphones beschikbaar in Nederland

Vanaf heden is de Hyves-applicatie voor BlackBerry-smartphones beschikbaar. Via deze applicatie hebben Hyves-gebruikers optimale mobiele toegang tot het grootste digitale sociale netwerk in Nederland. Hyves heeft momenteel 7,7 miljoen gebruikers.

De Hyves-applicatie voor BlackBerry biedt de volgende functies:

Homepage Buzz - een actueel overzicht van waar Hyves-vrienden mee bezig zijn. Inclusief WieWatWaar (statusupdates), geposte content (foto's, blogs e.d.), respectmeldingen en reacties.

Profiel - de persoonlijke gegevens van Hyves-leden bekijken, waaronder naam, leeftijd, vriendenlijst en foto's. Krabbels (publieke berichten) en privéberichten plaatsen.

Uploaden en bekijken van foto's - publiceer een opgeslagen foto vanaf de BlackBerry smartphone of maak een foto en uploadt deze direct naar Hyves. Ook is het mogelijk een titel, omschrijving en tag toe te voegen aan de foto en deze te publiceren in een album of in een Hyve (bijvoorbeeld een bar, bedrijf of club). De Hyves-applicatie biedt ook de mogelijkheid om eigen foto's en die van vrienden te bekijken en hierop te reageren.

WieWatWaar - Hyvers kunnen direct vanaf de applicatie statusupdates toevoegen.

Vriendenlijst - via de vriendenlijst kunnen Hyvers met de BlackBerry-smartphone snel navigeren door hun vriendennetwerk; ook is het mogelijk vrienden van vrienden te bekijken.

Hyvers zoeken - Hyvers zoeken en hun profiel en foto's bekijken.

De Hyves-applicatie is gratis te downloaden via de BlackBerry App World en is op dit moment geschikt voor de BlackBerry Bold 9000 smartphone, de BlackBerry Curve 8900 smartphone en de BlackBerry Curve 8520 smartphone.

###