Ingezonden persbericht


GPXS benoemt Michel Stahlberg tot Sales Manager

Amsterdam, 21 oktober 2009 - GPXS Services, leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones, benoemt Michel Stahlberg tot Sales Manager. In zijn nieuwe functie is Stahlberg verantwoordelijk voor de mkb-accounts die gebruikmaken van KPN als operator. Daarnaast richt hij zich op regionaal opererende bedrijven en organisaties die BlackBerry-oplossingen als essentieel onderdeel van hun communicatieplatform gebruiken, die willen uitbreiden of willen gaan gebruiken.

Voordat Stahlberg in dienst kwam bij GPXS, werkte hij bij IMpact Retail, eveneens in de functie van Sales Manager. Ook was hij werkzaam als commercieel manager Noord-Europa bij Sagatiba en als manager Business Center bij KPN.

"We zijn erg verheugd met de komst van Stahlberg. GPXS groeit snel en om deze groei ook in de toekomst te behouden, hebben we behoefte aan een sterk salesteam met de nodige ervaring en kennis. Met Stahlberg hebben we iemand binnengehaald, die volledig aan dit profiel voldoet", zegt Ruud Kaitjily, Business Development Manager bij GPXS Services.

Over GPXS Services
GPXS Services is de toonaangevende leverancier van Managed Services voor BlackBerry-smartphones in de Benelux. Honderden klanten maken reeds gebruik van de specialisten van GPXS Services voor BlackBerry-beheer, -training, -support en -implementatiediensten. Alle consultants van GPXS Services zijn RIM-gecertificeerd, evenals de trainers die officieel de RIM-Authorised Trainer-status hebben. GPXS Services is Alliance Member van Research in Motion (RIM).

GPXS Services werkt nauw samen met diverse partners en telecomoperators. Voor meer informatie: www.gpxs.net.



Ingezonden persbericht