Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

STARS OF AFRICA by ROYAL ASSCHER®

Befaamd van 's werelds beroemdste gepatenteerde diamant de 'Royal Asscher Cut', introduceert juwelenhuis Royal Asscher de exclusieve ringencollectie 'Stars of Africa'.

Diamanten zijn de meest adembenemende edelstenen ter wereld, ze worden ook wel 'Splintered Stars' of 'Frozen tears of the Gods' genoemd...

Met de lancering van de 'Stars of Africa' juwelencollectie komt Royal Asscher nu met een geheel nieuw concept voor deze spectaculaire stenen. In een saffieren 'Snow Globe', gevuld met een speciale vloeistof, zweven de diamanten letterlijk aan je vinger. Er is een ontwerp voor iedere goud en juwelen liefhebber; de ringen zijn verkrijgbaar in wit, roze en geel goud uitgevoerd in de maten medium en large en op dit moment in drie verschillende designs. De Stars of Africa collectie is verkrijgbaar vanaf E 3750,-.

"Deze bijzondere collectie zal ongetwijfeld het onderwerp van gesprek worden."

Mike Asscher, Adj. Directeur Royal Asscher

Met deze innovatieve juwelencollectie steunt Royal Asscher het fundraising initiatief Star of Africa. Royal Asscher stimuleert met dit fundraising initiatief de wederopbouwprogramma's voor educatie, gezondheidszorg en micro-economie in diamant producerende landen in Afrika.

De 'Stars of Africa by Royal Asscher' collectie is vanaf 28 oktober 2009 verkrijgbaar bij onder andere Schaap en Citroen en een zeer select netwerk van juweliers in Nederland. Van elke ring wordt een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan het fundraising initiatief Star of Africa.



Ingezonden persbericht