Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 21 oktober 2009

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

woensdag 21 oktober t/m zondag 31 oktober 2009

Woensdag 21 oktober
15.15 uur
Wethouder Hekman woont de herfstvakantieactiviteiten voor de jeugd van het wijkteam Rustenburg bij. Locatie: Sporthal Rustenburg, Fürglerplein 3 te Amersfoort.

Donderdag 22 oktober
20.00 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij de awardshow van Pimp my Block. Daarnaast zal hij als lid van de jury de prijs van ¤ 5.000 uitreiken voor het beste Pimp my Block idee voor de wijk Kruiskamp. Locatie: Theater De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Vrijdag 23 oktober
16.00 uur en 18.00 uur
Wethouder Kruyt verwelkomt buitenlandse gasten van AZ&PC in het stadhuis Amersfoort en bezoekt aansluitend het Europacup toernooi LEN Trophy in het Sportfondsenbad. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort en Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175 te Amersfoort.

Zaterdag 24 oktober
16.00 uur
Wethouder Kruyt geeft het startschot voor de Nike Human Race 2009. Deelnemers uit 24 steden wereldwijd rennen 10 km in het teken van het milieu. Locatie: Ingang Park Randenbroek (kant Sportfondsenbad) te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Van 't Erve opent de kick-off van de Amersfoortse editie N8 vd N8 (Nacht van de Nacht), waarbij tevens het startschot voor 'Amersfoort Wintertijd' wordt gegeven. Locatie: Onze Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Woensdag 28 oktober
16.00 uur
Wethouders Luchtenveld en Kruyt zijn aanwezig bij een bijeenkomst van KAdE Architectuurcentrum, Federatie Welstand en Uitgeverij SUN waarbij het boek 'Mooi Europa' wordt gepresenteerd over ruimtelijke kwaliteitszorg in verschillende Europese landen. Wethouder Luchtenveld opent aansluitend een bijeenkomst voor stadsarchitecten. Locatie: Kunsthal KAdE, Smallepad 3 te Amersfoort.

Vrijdag 30 oktober
13.00 uur
Wethouder Hekman opent een muurschildering gemaakt door de kinderen van groep 8 van basisschool de Albatros in Liendert en Nicaraguaanse muurschilder Rosario de Jesus Alaniz Gomez in het kader van 'Onderwijs voor alle kinderen ter wereld in 2015'. Locatie: Basisschool de Albatros, Lageweg 8 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Boeve en wethouder Kruyt zijn aanwezig bij de receptie van het Diaconaal Aandacht Centrum t.g.v. het 20 jarig bestaan van het DAC. Locatie: Zuidsingel 5 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt een uitvoering van het Shantykoor Ahoy. Locatie: Partycentrum 't Hooghe Landt, Kerklaan 1-3 te Hoogland.

Zaterdag 31 oktober
15.45 uur
Wethouder Kruyt verricht het startschot voor de officiële opening van het verbouwde pand van Altis. Locatie: Altis, Schothorsterlaan 78 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Kruyt woont de avondvoorstelling van NIKA bij ter gelegenheid van hun 45-jarig jubileum.
Locatie: Sporthal Zielhorst, Trompetstraat 3 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort