AAA Base IT en Shoplogix Introduceren Continuous Improvement solution


Lancering van Noord-Amerikaans product belooft drastische verbeteringen in Overall Equipment Effectiveness

ASSEN, 20091021 -- AAA Base IT BV, leverancier van Business Solutions, is toegetreden tot de Shoplogix Value Added Partner alliantie, om real time performance management (RPM)-oplossingen te introduceren in Nederland. Shoplogix Plantnode heeft zich reeds bewezen in Noord-Amerika en heeft bij diverse productiefaciliteiten tot drastische verbeteringen geleid in productiviteit en Overall Equipment Effectiveness.

Roy van der Veen, Managing Director bij AAA Base IT verklaart, "Plantnode, de Shoplogix RPM suite complementeert ons bestaande aanbod voor productie- en distributiebedrijven. Plantnode identificeert de gebieden waar productiviteit verloren gaat en vooral waar deze kan worden verbeterd. Daarnaast elimineert het de noodzaak voor handmatige registratie door operators. Productie en machine gerelateerde gegevens worden nu automatisch vergaard, opgeslagen en geanalyseerd, alsmede op basis van real time data gebruikt. Hierdoor kunnen klanten onmiddellijk gefundeerde beslissingen nemen".

De Shoplogix Plantnode biedt een concrete oplossing waarmee bedrijven beter inzicht verkrijgen in hun performance, zodat zij de recessie kunnen overleven door productiviteit te verbeteren en vooral kosten te besparen. Hierdoor leveren zij waarde. Zelfs in moeilijke tijden.

"Productie in Nederland heeft een sterke lange termijn toekomst", verklaart Brian Kite, President en CEO van Shoplogix.. "In deze economie zullen alleen organisaties die aanzienlijke waarde bieden overleven. Wij geloven dat het partnerschap met AAA Base IT Nederlandse fabrikanten de mogelijkheid biedt om de productiviteit, prestaties en winstgevendheid op de korte en lange termijn te verbeteren.

OVER AAA BASE IT BV
AAA Base IT is al jarenlang partner in bedrijfsautomatisering en leverancier van onder andere Mixx en ABAS Business Solutions. AAA Base IT is gespecialiseerd in het identificeren, adviseren en implementeren van de beste zakelijke oplossingen voor de industrie.

AAA Base IT is gevestigd in Assen en beschikt over specialisten op vrijwel alle gebieden van ERP en Business Intelligence. Snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan voorop.
Voor meer informatie, bezoek www.aaabase.nl en www.shoplogix.nl

OVER SHOPLOGIX
Shoplogix is toonaangevend leverancier van real-time performance management oplossingen die productieprocessen optimaliseren om performance en winstgevendheid te vergroten. Shoplogix Plantnode, vormt de basis voor continuous improvement en biedt de technologie om productiviteit continu te verbeteren. Voor meer informatie, bezoek www.shoplogix.nl