Topgroeibedrijf CM genomineerd voor High Growth Awards 2009


BREDA, 20091021 -- Mobiele diensteninnovator CM is genomineerd voor de High Growth Awards 2009. Het Bredase bedrijf CM, voorheen bekend als zakelijk sms-bedrijf ClubMessage, strijdt samen met 14 andere Nederlandse topgroeibedrijven om de titel van kwalitatief beste groeionderneming voor de regio Zuid-Nederland.

Jeroen van Glabbeek, CEO van CM Groep, nam gisteren al een trofee in ontvangst van Jochem van Velthoven (PWC). "Deze nominatie is een mooie aanzet voor de werkelijke award, die wij zeker hopen te winnen," vertelt Van Glabbeek met een grijns. Al eerder deze maand werd dochteronderneming CM Telecom genomineerd voor de FD Gazellen Awards 2009. "Behalve onze nominaties voor de Deloitte Technology Fast 50 en de FD Gazellen, is het een waardevolle toevoeging om nu ook op de nominatielijst voor de High Growth Awards te staan. De verkiezing toont aan dat CM de afgelopen drie jaar een flinke omzetgroei heeft gerealiseerd, maar nog veel belangrijker vind ik dat deze groei voornamelijk op een verantwoorde en gezonde manier tot stand is gekomen," vervolgt de CEO. Onderscheidende factor voor de High Growth Awards is dat de kwaliteit van de groei zwaarder meetelt dan de kwantiteit van de groei.

De deelnemende bedrijven worden beoordeeld door een onafhankelijke jury van deskundigen en succesvolle groeiondernemers. De kwalitatieve beoordeling is gebaseerd op het groeimodel van Port4Growth; dit model geeft aan op welke zes groeithema's succesvolle groeibedrijven aangeven zaken op een alternatieve, maar doeltreffende manier te hebben aangepakt waardoor zij beter en sneller groeiden. Een onafhankelijke accountant controleert de groeicijfers van de deelnemende organisaties.

Op 17 november 2009 zal tijdens een feestelijk diner in Amersfoort bekend worden of CM trotse bezitter wordt van de High Growth Award 2009 voor Zuid-Nederland.

CM





Ingezonden persbericht