Mavim wint internationale competitie `Plug & Work'


NOORDWIJK, 20091021 -- Mavim BV, Nederlandse software leverancier, heeft met succes deelgenomen aan de internationale competitie `Plug & Work' van het Duitse business promotie bedrijf Hannoverimpuls. Als innovatieve partij met veelbelovende potentie is Mavim één van de 6 winnaars die gekozen is uit de deelnemende Europese bedrijven. Hiermee heeft Mavim een serieuze stap gemaakt in verdere internationalisering richting de Duitse markt.

Innovatieve business concepten, interessante onderzoeksprojecten en nieuwe ideeën werden beschouwd als belangrijke eisen om kans te maken op de Plug & Work Award. De winst van deze internationale competitie biedt Mavim dé mogelijkheid om zich te manifesteren in een nieuw afzetgebied.

De organisatie van `Plug & Work', Hannoverimpuls, biedt Mavim de gelegenheid om snel een onderneming te starten in Duitsland door één jaar gratis kantoorruimte aan te bieden op het Expo Park Hannover. Hannoverimpuls biedt Mavim daarnaast een jaar lang steun voor een succesvolle lancering in vorm van strategische coaching, het maken van een marktanalyse en het verstrekken van de juiste contacten en partners. Dit zal Mavim verzekeren van een succesvolle start in de Duitse markt.

"Mavim is reeds een internationale leverancier van software voor o.a. Business Process Management en kwaliteitsmanagement. Naast onze buitenlandse vestigingen hebben onze ervaringen met internationale partners aangetoond dat er grote vraag is naar een gebruiksvriendelijke procesmanagement tool, zoals Mavim Rules 2008. Ik kijk ernaar uit om de oplossingen die Mavim te bieden heeft nu ook in de Duitse markt verder uit te breiden", aldus Stefano D'Amiano, Managing Director International Operations.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules 2008 in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

Mavim BV