Paperblanksshop.nl biedt complete assortiment Paperblanks online aan


BREDA, 20091021 -- De online markt heeft er weer een uniek concept bij. Consumenten die voorheen enkel in de fysieke winkel Paperblanks konden kopen, kunnen dit product nu online bestellen via www.paperblanksshop.nl. Het complete assortiment, bestaande uit ruim 500 journals as functional art, zoals deze fraaie boeken in het land van herkomst worden genoemd, wordt aangeboden. Met het openen van deze webwinkel nemen de twee oprichters, Arjen Bruinning en Peggy Simons, bekend van saviena.com en hollandsebladen.nl, wederom een nieuwe markt in gebruik.

Wat maakt Paperblanks uniek?
Paperblanks zijn prachtig vormgegeven en ontworpen notitie-, adres-, muziekboeken en agenda's van hoogwaardig materiaal. Over iedere journal wordt langdurig gebrainstormd om tot het uiteindelijke ontwerp te komen. Vaak worden thema's gebruikt om de lijn verder uit te breiden. Zo bijvoorbeeld ook de lijn van Embellished Manuscripts, geïnspireerd door bekende schrijvers, grote muzikanten en kunstenaars uit het verleden, zoals Sigmund Freud, William Shakespeare en Vincent van Gogh. Maar ook andere adembenemende lijnen zoals de Book of Kells, Old Leather collection, Laurel Burch collection, Ukiyo-Kimono Patterns en de Lindau Gospel collection maken de prachtige journals tot collectors items. Paperblanks is echt een collectie om verliefd op te worden.

Het zijn niet enkel de prachtige illustraties die deze boeken de fraaie uitstraling geven maar ook de handgemaakte ontwerpen. Ieder boek krijgt zijn eigen unieke en specifieke aandacht in het gehele ontwikkelproces. De ontwerpers van Paperblanks noemen zich dan ook Book people, want ze geloven in het geschreven woord en die filosofie zie je terug in de Paperblanks. Het is puur vakmanschap met een klasse uitstraling, kortom een echte "wannahave".

De markt van gebruikers van Paperblanks is onuitputtelijk; journalisten, managers, directeuren, doktoren, schrijvers, studenten etc. Kortom iedereen die het geschreven woord dagelijks gebruikt maar ook muzikanten en zangers die in een muziekboek hun aantekeningen willen maken. Paperblanks maakt van schrijven een genot.


Over Paperblanksshop.nl
De webwinkel verstuurt het complete assortiment door heel Nederland. Op korte termijn zal de dienstverlening ook worden uitgebreid naar het buitenland.
Paperblanks zijn niet alleen een aanwinst voor uzelf maar ook ideaal om cadeau te geven. Daarom biedt Paperblanksshop de mogelijkheid om de journals als cadeau naar vriend, vriendin, opa, oma of bekende te versturen, ingepakt in mooi cadeaupapier inclusief een handgeschreven wenskaart. Bij aankoop van twee of meer Paperblanks worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Paperblanksshop.nl