LLiNK

Rotterdam, 20 oktober 2009


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Erik Whien

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Teun van de Keuken op woensdag 21 oktober regisseur Erik Whien. Hij regisseert voor toneelgroep Oostpool momenteel het beste toneelstuk aller tijden: Wachten op Godot.

In 'Wachten op Godot' staan twee mannen onder een boom te wachten op een man die nooit zal komen. Erik Whien vertelt hoe hij dat saaie gegeven in zijn voorstelling spannend maakt. Bovendien gaat de regisseur, die naar eigen zeggen een goddeloos bestaan leidt, in gesprek met predikant Abeltje Hoogenkamp over geloof.

Daarnaast in de uitzending een kijkje in De Wereld van LLiNK. Barbara Kathmann werpt een kritische blik op duurzame ontwikkelingen. Joël de Bruijn, Elsa van Loo en Ufuk Kahya maken kans volgend jaar de nieuwe VN Jongerenvertegenwoordiger te worden. In OBA Live krijgen ze de kans een goed woordje voor zichzelf te doen.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor de redactie,