Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem - aanhouding bij auto-inbraken                 |

De politie heeft dinsdagavond 20 oktober op de Houtmolenstraat in Doetinchem een 32-jarige man uit Utrecht aangehouden voor medeplichtigheid bij auto-inbraak.


De politie kreeg omstreeks 22:55 uur de melding dat een getuige had gezien dat er een verdacht persoon over het hek van een bedrijventerreinterrein aan de Houtmolenstraat was geklommen en over het terrein liep. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een man aan, in een personenauto die geparkeerd stond bij de ingang van het betreffende bedrijventerrein. Na onderzoek bleek, dat er bij meerdere geparkeerde auto's op het bedrijventerrein was ingebroken. De ruiten van deze voertuigen waren vernield. De man in de personenauto is vervolgens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de auto-inbraak. Van andere verdachte(n) ontbreekt elk spoor. De 32-jarige Utrechtenaar is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor onderzoek en nader verhoor.

|     |Doetinchem - auto op z'n zijkant                          |

Een 23-jarige vrouw uit Doetinchem belandde dinsdag 20 oktober met haar auto op de zijkant in de berm van de Diepengoorsestraat in Doetinchem. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De hulpdiensten kregen omstreeks 13:25 uur de melding van het ongeval. De automobiliste reed over de Diepengoorsestraat en had haar voertuig niet continu onder controle. Hierdoor kwam ze rechts van de weg in de berm en door een stuurmanoeuvre kwam de auto in de linkerberm op de zijkant tot stilstand.


Toen de politie ter plaatse kwam, was de vrouw al zelfstandig uit haar voertuig gekomen. Ze is ter controle per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto is afgesleept en het kentekenbewijs is ingevorderd.


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --