Schouten Global ook in Zwitserland met training en coaching

21/10/2009 19:14

Schouten Training

Nederlands grootste zelfstandige training en opleiding onderneming, Schouten Global, expandeert naar Zwitserland. Onder de naam Schouten Training Schweiz zijn deze maand de deuren wagenwijd geopend. De Nederlandse Hanneke Gerritsen is aangesteld als business development manager. Zij heeft ruim tien jaar ervaring in management functies in het Zwitserse bedrijfsleven.

Lokale en internationale organisaties in Zwitserland kunnen vanaf dit najaar gebruikmaken van door Schouten Training Schweiz aangeboden opleidingen en trainingen. Ervaren docenten, trainers en coaches helpen deelnemers met het verbeteren van hun persoonlijke management en leiderschap kwaliteiten.

Internationale expansie

Talrijke organisaties en ondernemingen in Nederland laten al jarenlang hun medewerkers opleiden en trainen door de Schouten? Groep. Dit gebeurt ook bij hun vestigingen in het buitenland. Binnen Schouten Global zorgt Schouten Training voor de internationale expansie. In ondermeer Polen, Duitsland, Belgie en sinds 2007 China, heeft de onderneming inmiddels vooraanstaande posities in de lokale opleiding en training markt. Zwitserland is nu het volgende land dat kennismaakt met de hoge kwaliteit van de programma's.

Licensing en joint ventures

Naast eigen vestigingen biedt Schouten Global zijn kennis en ervaring ook aan door middel van licensing en joint ventures. Vorige maand is een joint venture aangegaan met het Amerikaanse CTI dat wereldwijd meer dan 20.000 coaches heeft opgeleid en gelicenseerd om haar Co-Active Coaching methode te gebruiken. De joint venture richt zich op uitbreiding van de markt voor Co-Active Coaching in Europa, Azië, het Midden Oosten en Afrika. Ook Hanneke Gerritsen, de business development manager van Schouten Training Schweiz, is als Co-Active Coach gecertificeerd. Zij werkte in het Zwitserse bedrijfsleven in management functies bij Ascom/Ericsson AG, Swisscom en Mercuri Urval.





http://www.schoutentraining.com