Gemeente Leeuwarderadeel


Fiitest voor 55+ in Leeuwarderadeel

08-09-2009 09:21

Het breedtesportproject GO-4 Sport zal binnenkort weer een fittest organiseren voor 55-plussers uit de gemeente Leeuwarderadeel.

Deze fittest wordt gehouden op donderdag 22 oktober van 13.00 tot 19.00 uur op sportcomplex It Gryn (Stiens). GO-4 Sport organiseert deze fittest in samenwerking met de provinciale sportraad SPORT fryslân, Stichting Welzijn Middelsee en Thuiszorg Het Friese Land en met medewerking van vrijwilligers van Tennisvereniging Stiens.

Nieuw dit jaar is dat er op 22 oktober een aparte fittest georganiseerd wordt voor mensen van 18 tot 76 jaar met een chronische aandoening of lichamelijke beperking. Uit onderzoek van GO-4 Sport is namelijk gebleken dat veel mensen met een chronische aandoening of lichamelijke beperking graag willen sporten of bewegen, maar niet precies weten wat er mogelijk is. Door deel te nemen aan deze fittest krijgen mensen met een chronische aandoening of lichamelijke beperking niet alleen inzicht in hun fitheid, maar ook advies over de mogelijkheden die er voor hen zijn om te bewegen.

Alle 55-plussers en mensen met een chronische aandoening of lichamelijke beperking uit Leeuwarderadeel ontvangen begin september een uitnodiging om deel te nemen aan deze fittest. Ook mensen met een chronische aandoening of lichamelijke beperking uit een van de andere Middelsee-gemeenten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze fittest. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met GO-4 Sport (tel. 058 257 66 47). U doet toch ook mee op 22 oktober?
---