Betapress verzorgt grootse introductie nieuwe Asterix Jubileum album

21/10/2009 16:30

Audax Diensten BV

Op donderdag 22 oktober 2009 viert Asterix zijn 50ste verjaardag. Ter gelegenheid van deze bijzondere verjaardag is een uniek album gemaakt waarin veel bekende vrienden van de twee beroemde Galliërs voorbij komen. Het nieuwe Asterix album; 'De verjaardag van Asterix & Obelix, Het Gulden Boek' is een speciaal jubileumnummer met twaalf splinternieuwe en nog nooit verschenen teksten en tekeningen die zorgen voor het aloude Asterix-gevoel! De introductie, ter gelegenheid van het 50e jubileum van Asterix, is grootser dan ooit en wordt volledig verzorgd door Betapress.

Aanstaande donderdag verschijnt in 15 Europese landen tegelijk het nieuwe album van Asterix en Obelix in een oplage van 3 miljoen exemplaren .

Alle 125.000 exemplaren van het nieuwe Asterix Jubileum album voor de Nederlandse en Belgische markt liggen klaar voor verspreiding. Een hele operatie aangezien alle exemplaren in één dag worden uitgeleverd naar verkooppunten in zowel België als Nederland.

Uitgevers uit binnen- en buitenland vinden in Betapress een full service-partner voor de marketing en distributie van hun tijdschrifttitels in Nederland. Een markt waarin Betapress in de dertig jaar van haar bestaan een leidende positie heeft weten te verwerven. Onder regie van Betapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar zo'n 8.000 verkooppunten en de abonnees.

Naast tijdschriften houdt Betapress zich ook bezig met de distributie van aanverwante artikelen als boeken, agenda's en kalenders, tradingcards, verschillende merchandiserartikelen en hype artikelen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl