De Raad voor Interim Management installeert nieuwe voorzitter

22/10/2009 14:21

Wissenraet van Spaendonck

De Raad voor Interim Management installeert nieuwe voorzitter

Op een bijzondere ledenbijeenkomst die plaatsvond op 9 oktober jl. heeft de RIM Ron Steens geïnstalleerd als haar nieuwe voorzitter. Hij volgt hiermee Joep Brunet de Rochebrune op die de afgelopen 5 jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de verdere professionalisering van de RIM en de interim management branche. Samen met de leden zal Steens verder bouwen aan de kwaliteit van interim management en verbetering van de eigen identiteit van het vak.

Ron Steens

Ron Steens is een bekend gezicht in de interim management branche. Na zijn studie bedrijfseconomie in Rotterdam is hij in diverse branches werkzaam geweest om vervolgens in 1995 zijn plek te vinden in de interim management branche. Sinds die tijd werkt hij bij GITP Interim Management waarvan hij vanaf 2002 directeur is. Met zijn ervaring als topsporter, Steens speelde 167 interlands (43 doelpunten) voor de Nederlandse hockeyploeg, gaat hij graag doelgericht te werk.

De RIM

De RIM wil het begrip van het professionele interim management verder aanscherpen en tegelijkertijd zichzelf duidelijk als toporganisatie positioneren. Als toonaangevende belangenbehartiger en spreekbuis van de branche bepaalt en bewaakt de RIM de kwaliteitsnorm. De RIM kijkt continu verder dan de branche, om haar leden nieuwe perspectieven en impulsen aan te kunnen bieden, en biedt een uitgebreid netwerk voor de interim management branche. De RIM heeft er alle vertrouwen in dat zij met Steens haar doelen kan bereiken.

De Raad voor Interim Management (RIM) is de brancheorganisatie voor de Interim Management bureaus en vertegenwoordigt momenteel 18 toonaangevende bureaus.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.rim.nl


Noot voor de redactie:

Noot aan de redactie/