VU medisch centrum

Benoemingen

22 oktober 2009

Professor R.M. Droës is met ingang van 1 september benoemd tot hoogleraar psychosociale hulpverlening voor mensen met dementie. De leerstoel is ingebed in de afdeling verpleeghuisgeneeskunde.

Professor H.J. Blom is met ingang van 1 oktober benoemd tot hoogleraar biochemie van erfelijke metabole ziekten. De leerstoel is ingebed in de afdeling klinische chemie.

Professor M. Diamant is met ingang van 1 oktober benoemd tot hoogleraar interne geneeskunde in het bijzonder de diabetologie. De leerstoel is ingebed in de afdeling interne geneeskunde.

Professor C.M.P.M. Hertogh is per 1 oktober benoemd tot hoogleraar ethiek van de zorg voor kwetsbare ouderen. De leerstoel is ingebed in de afdeling verpleeghuisgeneeskunde.

Professor G.G. Kenter is per 1 oktober benoemd tot hoogleraar gynaecologische oncologie. De leerstoel is ingebed in de afdeling verloskunde en gynaecologie.

Professor J.M. Rozemuller-Kwakkel is per 1 oktober benoemd tot hoogleraar neuropathologie, in het bijzonder de pathologie van neurodegeneratieve ziekten. De leerstoel is ingebed in de afdeling pathologie.
bron: Tracer