Ingezonden persbericht


Persbericht

emporiaTALKpremium nu beschikbaar bij T-Mobile

LINZ, oktober 2009 - emporia Telecom, gespecialiseerd in mobiele telefoons voor de generatie 50+, kondigt vandaag aan dat T-Mobile Nederland de emporiaTALKpremium heeft opgenomen in zijn assortiment. emporia Telecom is met zijn producten de eerste fabrikant die de focus legt op senioren.

Met de emporiaTALKpremium levert emporia een mobiele telefoon die uitermate geschikt is voor senioren. De telefoon bevat alle basisfuncties zoals bellen en SMS'en, maar laat voor senioren overbodige functies achterwege. De menu-indeling en bediening van de emporia-telefoon is zeer eenvoudig en overzichtelijk. Alle functies zijn te bedienen met de grote knoppen aan de voor- en zijkant van de telefoon. De emporiaTALKpremium is verder voorzien van een groot scherm, met goed leesbare en grote letters. De kleur van het scherm is dusdanig aangepast, dat deze geschikt is voor mensen die moeite hebben met lezen of die last hebben van staar en is er een speciaal lettertype ontwikkeld om te zorgen voor optimale leesbaarheid.

"Veel oudere mensen willen een mobiele telefoon die net zo eenvoudig te bedienen is als een huistelefoon. Samen met T-Mobile kunnen wij dat nu bieden. De emporiaTALKpremium reduceert mobiele communicatie naar de essentie. Je raakt niet verstrikt in de menustructuur van de telefoon want alle functies kunnen worden benaderd via de grote knoppen aan de voor-en zijkant, waardoor het zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk wordt. Ouderen willen vaak telefoongesprekken voeren en dat is exact wat emporia in samenwerking met T-Mobile nu kan bieden." Aldus Koen Delaet, Country Manager van emporia Telecom Benelux.

T-Mobile biedt de emporiaTALKpremium aan in combinatie met een Relax bundel vanaf 14,50 per maand. Bij T-Mobile Relax betaal je geen abonnementskosten, maar koop je maandelijks vooraf belminuten in. Je kunt kiezen uit tariefplannen met belbundels van 100 tot 1500 belminuten per maand*.

Noot voor redacties

Beeldmateriaal van de emporiaTALKpremium is te vinden op onze ftp server:

FTP server Pride PR
ftp://pridepr.inventeers.nl/
un: ftpuser
ww: prideftp

In de map: emporia\Producten


* Voor een actueel overzicht van de tarieven kunt u kijken op de website van T-Mobile: http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/shopping/product/ productdetails.aspx?vid=ResidentialProductPostpaidDetails&ProductId=7128

Over emporia:
emporia Telecom is een familiebedrijf dat opgericht is in 1991. emporia Telecom ontwikkelt, produceert en verkoopt mobiele telefoons voor de 50+ generatie. emporia Telecom staat synoniem voor eenvoudige, grenzeloze communicatie. Gebruikers bedienen de telefoon op basis van oriëntatie in plaats van een veelvoud aan functies. emporia telecom heeft 65 personen in dienst. Een derde van het personeelsbestand werkt op de research & development afdeling waar met name onderzocht wordt hoe technologie ertoe kan bijdragen dat complexe processen voor senioren zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden. emporia Telecom is de wereldwijde markt- en technologieleider op het gebied van mobiele telefonie voor oudere mensen. Het Oostenrijkse bedrijf is gezeteld in Linz en is momenteel actief in 22 landen.

Voor meer informatie (