Compu'Train verhuist naar nieuw bedrijfspand in Utrecht


UTRECHT, 20091022 -- Compu'Train, aanbieder van ICT-cursussen, opleidingen en aanverwante diensten, verhuist per 2 november naar een nieuw bedrijfspand in Utrecht aan de Catharijnesingel. Na 25 jaar verlaat Compu'Train het Stationsplein om naar een efficiënter bedrijfspand te verhuizen. Op de nieuwe locatie zijn meer leslokalen op een kleinere oppervlakte gerealiseerd. Met een eigen ingang aan de Catharijnesingel, is het mogelijk om buiten de reguliere kantooruren en in de weekenden cursussen en opleidingen aan te bieden.

"Onze nieuwe locatie is voorzien van alle moderne faciliteiten en biedt ruimte voor de verdere groei en ontwikkeling van Compu'Train, waardoor wij ook in de toekomst onze klanten optimaal kunnen bedienen", aldus Patrick Kersten, hoofd opleiding en ontwikkeling bij Compu'Train. "Tevens bieden de moderne faciliteiten de mogelijkheid om ons dienstenportfolio van klassikaal, individueel en `blended' leren uit te breiden."

De nieuwe contactgegevens van Compu'Train per 2 november zijn:
Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
Postbus 19214
3501 DE Utrecht
Tel. : 030-2348500
Fax : 030-2314081

Over Compu'Train
Al 25 jaar verzorgt Compu'Train ruim 500 ICT-cursussen op veertig verschillende locaties in Nederland voor medewerkers die dagelijks met de pc werken en voor ICT-professionals met zeer specifieke kennisbehoeften. Momenteel werkt Compu'Train aan een uitgebreid portfolio van diensten, in samenwerking met diverse vooraanstaande organisaties. Dit portfolio is gericht op het ontwikkelen, verbeteren, optimaliseren en beheren van relevante ICT-competenties van medewerkers. Compu'Train adviseert ondernemingen en ICT-professionals over de invulling van hun leerprogramma, waarbij zowel geanticipeerd wordt op ondernemingsplannen als ontwikkelingen binnen het ICT-werkgebied. Hiermee kunnen deze ondernemingen een lange termijn beleid uitzetten voor de kennisontwikkeling van medewerkers en ICT-professionals. Meer informatie vindt u op www.computrain.nl.





Ingezonden persbericht