Ingezonden persbericht


Persbericht

Vernieuwde BPM-suite Pallas Athena biedt gedetailleerd inzicht in bedrijfsprocessen Process mining-functionaliteit in BPM|one-suite verder uitgebreid

Apeldoorn, 22 oktober 2009 - Nederlands softwarebedrijf Pallas Athena, marktleider in Business Process Management, heeft de process mining-functionaliteit in zijn BPM|one-suite verder uitgebreid. Processen kunnen nu niet alleen worden gecontroleerd op kwetsbaarheden en afwijkingen ten opzichte van het gewenste procesverloop, maar ook ten opzichte van vergelijkbare procestypen binnen en buiten het bedrijf.

Pallas Athena's process mining-technologie biedt een gedetailleerd inzicht in de uitvoering van werkzaamheden binnen bedrijven en signaleert mogelijke kwetsbaarheden of knelpunten. Hiermee geeft de technologie optimaal inzicht in het daadwerkelijke verloop van bedrijfsprocessen. Process mining analyseert processen niet willekeurig door een geselecteerde taak of documentstroom te volgen binnen de organisatie, maar maakt visualisatie van alle processtappen, -routes en -uitzonderingen mogelijk.

De nieuwe process mining-opties bieden bedrijven nog meer inzicht in de effectiviteit van hun processen en kunnen deze beter meten. Daarnaast kunnen met de nieuwe benchmark-functie bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken worden bekeken en vergeleken op basis van performance. Bedrijven kunnen hiermee snel en eenvoudig verbetermogelijkheden in hun processen signaleren en nauwkeurig doorvoeren. De nieuwe zoekfuncties maken het mogelijk om gerelateerde werkzaamheden te lezen als één proces en gericht te analyseren. Hiermee is het niet alleen mogelijk om 'de speld in de hooiberg' te vinden, maar kan procescomplexiteit zover vereenvoudigd worden dat de analyse bruikbare, tastbare en waardevolle inzichten oplevert.

"Met onze innovatieve en efficiënte process mining-benadering verkrijgen bedrijven honderd procent transparantie met één druk op de knop", zegt John Hoogland, CEO van Pallas Athena. "Via de nieuwe benchmark-functies ontvangen bedrijven tijdens procesanalyse sneller informatie met meer details. Hiermee kunnen zij effectiever aan de slag met procesoptimalisatie- en operational excellence-initiatieven."

BPM|one is een complete Business Process Management-suite die het volledige traject van het modelleren en implementeren tot het monitoren en analyseren van processen omvat. Met de combinatie van process mining, exception handling en case management biedt Pallas Athena klanten voor wie uitzonderingen in processen de standaard zijn de hoogste waarde in BPM-projecten.