VU medisch centrum

VUmc gebouwenloop populair bij renners

7 oktober 2009

De eerste start van de VUmc gebouwenloop is inmiddels al helemaal vol. Alleen voor de 5 en 10 km om 12.30 uur is inschrijven nog mogelijk. De vijfde editie van dit jaarlijkse hardloopevenement vindt plaats op zaterdag 24 oktober. De gebouwenloop kent alle aspecten van een echte hardloopwedstrijd. De tijd wordt geregistreerd, langs het parcours staan verfrissingsposten, er is een professionele warming-up en het evenement wordt afgesloten met een huldiging. Van het inschrijfgeld van iedere deelnemer gaat twee euro naar Learn to Move, dat het effect onderzoekt van een bewegingsstimuleringsprogramma op schoolgaande kinderen met spasticiteit.
Collega's, studenten en andere geïnteresseerden zijn welkom om mee te doen. Inschrijven is mogelijk via www.VUmc.nl/gebouwenloop.

Degenen die niet zo sportief zijn aangelegd, maar het bijzondere evenement niet willen missen kunnen zich als vrijwilliger aanmelden bij mam.vdhaagen@VUmc.nl. Ook kunnen zij de lopers aanmoedigen op het start/finishterrein in de tuin of op één van de 'tribunes' die langs het parcours worden ingericht.
bron: Tracer