Ingezonden persbericht


Het schaatsseizoen begint met Radio Veronica!

KNSB Open Dagen van start met de beste 80's en 90's hits

Naarden, 23 oktober 2009| Radio Veronica is ook dit schaatsseizoen weer officieel mediapartner van de KNSB. Tijdens de KNSB Schaats Open Dag op zaterdag 24 oktober opent Radio Veronica op 5 ijsbanen het schaatsseizoen 2009-2010 met de beste 80's en 90's hits.

De dj's van Radio Veronica zorgen voor een muzikaal onthaal van schaatsers als Erben Wennemars, Marianne Timmer, Sven Kramer en Ireen Wüst. Op de 5 ijsbanen waar de Open Dagen gehouden worden, te weten Thialf in Heerenveen, De Meent in Alkmaar, De Uithof in Den Haag, IJsbaan Twente in Enschede en de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg zal het nieuwe schaatsseizoen feestelijk ingeluid worden.

Luisteraars van het station met de beste 80's en 90's hits kunnen in de weken voorafgaand aan alle belangrijke schaatswedstrijden kans maken op VIP-toegangskaarten. Daarnaast kunnen luisteraars ook een exclusieve Radio Veronica Schaatsclinic met bekende schaatstoppers winnen.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.