Ingezonden persbericht



---



Persbericht

Arrow Classic Rock doet het weer; de Arrow Rock 500!

Den Haag, 23 oktober 2009

Traditiegetrouw is oktober op Arrow Classic Rock de meest rockende maand van het jaar. Dit jaar van zaterdag 24 oktober tot en met vrijdag 30 oktober staat Arrow Classic Rock in het teken van de Rock 500. The Legends, The Gods, The Masters allemaal komen ze gedurende deze zeven dagen voorbij!
Arrow Rock 500 (12e editie)
De Arrow Rock 500 is de enige rock-lijst van Nederland waarbij de luisteraar totaal bepaalt hoe de samenstelling is. Geen keuze uit een gelimiteerd voorgeselecteerde platen, de keuze is voor 100% aan de luisteraar. Van de 1,5 miljoen luisteraars die Arrow Classic Rock bereikt zijn er 10.000 stemmen uitgebracht op de 500 mooiste, de 500 beste rockhits aller tijden.

De Arrow-luisteraars kiezen niet voor de veilige gestampte pot . Zij kozen naast de Rolling Stones, Eagles en Led Zeppelin ook voor onder andere Stevie Ray Vaughn, Porcupine Tree, Joe Bonamassa en Pink Floyd.

De Arrow Rock 500 is van zaterdag 24 oktober tot en met vrijdag 30 oktober dagelijks vanaf 12.00 uur te beluisteren op Arrow Classic Rock.

Arrow Classic Rock zendt al 13 jaar uit en is de enige (classic) rock zender van Nederland. Arrow Classic Rock is dagelijks te beluisteren op alle Nederlandse kabelnetten, Digitenne, CanalDigitaal en via (mobiel) internet. Arrow Classic Rock bereikt ca. 1,5 miljoen verschillende luisteraars met een mix van classic rock en modern rock.

Arrow Jazz FM is al sinds 2004 hét Jazz-station van Nederland en is dagelijks te beluisteren op alle Nederlandse kabelnetten en via (mobiel) internet. Arrow Jazz FM bereikt ca. 500.000 verschillende jazzliefhebbers in Nederland.




Ingezonden persbericht