CDA afdeling Gelderland


Uitreiking gouden CDA speld

---

Onlangs had ik de eer om namens het landelijk partijbestuur de gouden CDA-speld te mogen aanbieden aan mevrouw Berdie Nollen. Zij is vele jaren actief als vrijwilliger in het CDA Nijmegen. Een bijzonder ereteken voor een bijzondere vrouw.

Zij staat model voor de honderden Cda-ers die week in week uit in de weer zijn. Zij zijn de ruggegraat van de partij. Wij hebben juist hen nodig om ons karakter als volkspartij te bewaren. Het CDA in Nijmegen heeft nog een reden om trots te zijn. In de Van Welderenstraat is een heuse huiskamer geopend. Er was een prima sfeer. Ik voelde mij weer helemaal thuis. Op mijn 21e heb ik mij in 1975 als studentlid aangemeld. Het was goed om oude herinneringen op te halen. Nijmegen verdient het dat het CDA sterk uit de bus komt. En dat gaat ook lukken. Je voelt de energie gewoon.
Juist nu heeft Nederland de kracht nodig van een sterke en betrouwbare volkspartij in het midden.
In Gelderland willen wij laten zien dat wij op alle niveaus snappen wat redelijke en verantwoordelijke burgers van de politiek verwachten. Het CDA staat dicht bij mensen. Wij zijn bezield vanuit de traditie. De Gelderse maat is de menselijke maat.
Wij staan in het nu. Wij bouwen aan de toekomst. Met verstand en bevlogenheid.

Herman J. Kaiser
Voorzitter CDA Gelderland

---

Geschreven door: beheerder_gelderland
Geplaatst op: 23-10-2009