2e Open Nederlands Kampioenschap Discusvisssen


VIANEN, 20090824 -- Discus Club Holland organiseert op zaterdag 24 en zondag 25 oktober het Open Nederlands Kampioenschap Discusvissen in combinatie met de DCH aquariumbeurs.

Voor de tweede maal zal binnen onze landsgrenzen een Discusvissen Kampioenschap worden neergezet dat zijn weerga niet kent. Niet alleen de mooiste Discusvissen uit onze nationale aquaria zullen te bezichtigen zijn maar ook een groot aantal internationale inzendingen zullen de ruim 100 kampioenschap aquaria sieren. Een internationale jury zal deze inzendingen beoordelen en de winnaars worden met een prachtige prijs beloond.

Op de DCH Aquariumbeurs zijn een groot aantal standhouders aanwezig die tegen zeer billijke prijzen aquarium toebehoren, planten en vissen zullen verkopen.

Naast een traditionele tombola zal er ook een verloting plaatsvinden waarbij tegoedbonnen voor een schitterende koppels Stendker Discusvissen kunnen worden gewonnen. Tevens worden op deze dagen, speciaal voor Discus Club Holland, geïmporteerde discusvissen van de topkweker Tony Tan verkocht.

Alle gegevens van de DCH Aquariumbeurs en het Open Nederlands Kampioenschap Discusvissen op een rij:

Lokatie:
Sporthal Helsdingen
Het Slijk 1
4133 EA Vianen
Gratis Parkeren!

Openingstijden:
Zaterdag 24 oktober van 10:00 tot 20:00 uur
Zondag 25 oktober van 10:00 tot 16:00 uur

Toegangsprijzen:
Dagkaart ¤ 6,00
Weekendkaart: ¤ 9,00
Kinderen tot 12 jaar: gratis

Voor meer informatie kunt u onze website www.discusclub.nl bezoeken.





Ingezonden persbericht