TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-10-2009

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 24 oktober

Radio 2 - 16.00 uur

EEN UUR LANG GUUS MEEUWIS IN

TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 24 oktober ontvangt Daniël Dekker een uur lang Guus Meeuwis. NW8 is de titel van de laatste cd van Guus Meeuwis, genoemd naar het adres van de Abbey Road Studio's in Londen waar het is opgenomen. Ook dit elfde album werd een succes en stond wekenlang bovenaan in de albumcharts. Zijn 'NW8 Theatertour' loopt tot eind maart volgend jaar, maar zaterdag kan de luisteraar een uur lang genieten van Guus' oude en nieuwe hits.

En in het eerste uur van TROS MUZIEKCAFÉ:

Singer/songwriter Shane Alexander uit Los Angeles nam twee cd's op met het beroemde producersduo Heroes & Villains (James Blunt) en toerde de wereld over als supportact van Seal. Zijn liedjes worden gebruikt in diverse tv-series zoals 'Bones', 'MTV the Real World' en onlangs ook in ons eigen 'Goede Tijden, Slechte Tijden' met het liedje 'Mina'. 'In Your Room' heet het nieuwe rockalbum van Anneke van Giersbergen en Agua de Annique. Deze cd komt eind van deze maand uit met daarop de single 'Hey Okay!'. Voor dit album heeft de zangeres de hulp ingeroepen van producer Michel Schoots (Racoon, Kane en Ilse DeLange) en mixer Guido Aalbers (Bertolf en Miss Montreal).

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl