Ingezonden persbericht


Geen Halloween grap! Monsters aanwezig op Speed en Gein Wunderland Kalkar

Op zondag de 25e zal er in het programma van het meest uitdagende evenement op dit bolletje. Inderdaad een poging worden gedaan het publiek te laten grijpen door Monters. Volgens de organisatie is de opzet verantwoord sterker nog zelfs een must en een blijvend vast onderdeel van het afwijkende feest.

Op de vraag of er voldoende publiek overblijft voor de volgende edities van Speed en Gein ( je weet maar nooit wat de team leden met grijpen precies bedoelen ). Was het antwoord simpel te geven, slechts auto's van enkele reeds vrijwillige gekozen fans zullen er aan moeten geloven. De Monsters worden namelijk in bedwang gehouden door een Maus?! Niet Speedy beste mensen nee een hele familie Maus. Deze familie heeft maar liefst 9 eigen MonsterTrucks in haar gelederen. Op zondag de 25e oktober geven de leden van de familie Maus een ongekende show. Waar de Amerikanen ophouden, springen deze gasten nog iets hoger en verder. Met hun nieuwe aanwinst de Bulldog zal het een iedere bezoeker duidelijk worden. Monsters zijn lachen, maar een Monster met een Maus aan het stuur, is de meest monsterachtige show in de lucht.

In het programma van het evenement zullen de dagen 24 en 25 oktober weer diverse nieuwe verrassingen worden gebracht. Tatoeëren een cultuur op zijn plek tussen al het geweld. Motor crossers en CrossKarts Pedro Trachter en zijn team. Vele namen vele diverse sporten hobby's vele mooie gasten op 1 plek. De wereld zal snel uit haar crises komen nadat deze gasten hun energie hebben uitgedragen aan het publiek. voor meer info kijk op www.speedengein.com en www.wunderland-kalkar.de

Speed & Gein 'Unlimited Fusion' 24 & 25 oktober 2009 op Wunderland Kalkar zie www.speedengein.com voor meer info