Ingezonden persbericht


JETIX START NIEUW SEIZOEN CLUEBIE MET KOERT JAN DE BRUIJN

Hilversum, 22 oktober 2009 Aanstaande zaterdag start bij Jetix het tweede seizoen van 'Cluebie'. De populaire tv-serie over de digitale leefwereld wordt ook dit seizoen gepresenteerd door Koert Jan de Bruijn. In 'Cluebie' draait het niet alleen om games, mobieltjes, gadgets, internet en de laatste digitale nieuwtjes, maar worden er ook tips en weetjes gegeven om veilig te internetten.

In deze eerste aflevering van 'Cluebie' gaat Koert-Jan in het huis van Bart de nieuwste gadgets installeren: automatische gordijnen, een camera-netwerk en het automatisch aan- en uitzetten van de verlichting. Tijdens de 'Cluebie Game Party' wordt een groepje vrienden overvallen op de kermis om vervolgens de game 'Toy Story Mania 3D' te testen! Verder krijg je de allerlaatste digitale nieuwtjes, handige tips als 'Hoe haal ik kruimels uit mijn toetsenbord' en kunnen kijkers vragen mailen en meedoen aan prijsvragen op jetix.nl/cluebie.

Koert Jan de Bruijn: 'Ik ben erg blij dat er een tweede seizoen van het bijzondere programma 'Cluebie' is gekomen en dat ik het weer mag presenteren. Het is namelijk een bijzonder leuk programma om te maken. Het programma geeft leuke, maar vooral ook nuttige tips aan kids en ook ik blijf er van leren!'

'Cluebie' wordt iedere zaterdag om 08.20 en iedere woensdag om 15.30 uitgezonden bij Jetix. In totaal zijn er 8 nieuwe afleveringen van de serie gemaakt.