Gemeente Voorschoten

angst

Gratis voorlichtingsavond over angst

Op 26 oktober organiseert Preventie GGZ Leiden een informatiebijeenkomst over angst. Mensen die last hebben van angst en iedereen in hun omgeving krijgen die avond tips en handvatten voor het omgaan met angsten.

Iedereen kent wel iemand die bang is voor spinnen, muizen, de lift enzovoort. Daar is mee te leven maar soms heeft je zo in de greep dat je er dagelijks last van hebt. Je durft bepaalde dingen niet meer of gaat situaties uit de weg. Voor betrokkenen zelf en voor de mensen in hun omgeving is dat ingrijpend. Het kan een bron van zorgen zijn en allerlei vragen oproepen. Tijdens de informatiebijeenkomst geven komen die vragen aan de orde.

De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Bel of mail voor aanmelden en meer informatie naar Preventie GGZ Leiden, 071 890 8169 of preventie@ggzleiden.nl.

GGZ Leiden en omstreken is onderdeel van Rivierduinen en biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen en ouderen in de regio Leiden.

* 12 oktober 2009