Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Succes moet je vieren!

26 t/m 30 oktober

In de week van 26 tot en met 30 oktober organiseert de deelgemeente IJsselmonde vier feestelijke bijeenkomsten voor deelnemers aan de deelgemeentelijke werkgelegenheidsprojecten. Deelnemers van Kansen in IJsselmonde, Onbenutte Kwaliteiten IJsselmonde, de consulent Werk&Scholing, Meedoen Werkt! en het Praktijkleercentrum worden door de deelgemeente IJsselmonde een feestelijke avond aangeboden onder het motto Succes moet je vieren!.

De deelgemeente IJsselmonde vindt het belangrijk dat inwoners meedoen aan de samenleving. Dit meedoen kan zijn het volgen van een opleiding of cursus, het doen van vrijwilligerswerk, het hebben van een baan of het volgen van een activeringstraject. Om inwoners bij dit meedoen te ondersteunen, financiert de deelgemeente IJsselmonde verschillende projecten en instellingen. Dankzij deze deelgemeentelijke werkgelegenheidsprojecten en instellingen hebben vele inwoners een baan gevonden, doen vrijwilligerswerk of hebben een opleiding of cursus gevolgd. Dit succes van deze inwoners wil de deelgemeente IJsselmonde met hen vieren.

Als extra beloning stellen bedrijven uit IJsselmonde en omstreken prijzen beschikbaar aan de deelnemers van de bijeenkomsten. Stadion de Kuip stelt toegangskaarten voor wedstrijden van Feijenoord en rondleidingen door stadion de Kuip beschikbaar, het Topsportcentrum geeft toegangskaarten weg voor wedstrijden in het Topsportcentrum, er zijn 2e persoon gratis kaartjes voor het zwembad IJsselmonde te verdelen en Fleur Studio Rotterdam geeft plantarrangementen weg.

De vier feestelijke bijeenkomsten variëren van een buffet in een restaurant, een ontbijt op locatie tot een boottocht over de Maas. Vier verschillende bijeenkomsten, maar allemaal met het doel de successen van de deelnemers te vieren en andere inwoners te motiveren ook mee te doen aan de samenleving. Bij het meedoen aan de samenleving ondersteunt de deelgemeente deze inwoners graag met de verschillende werkgelegenheidsprojecten.