Ingezonden persbericht


VIP's starten stemming Radio Veronica's Top 1000 Allertijden!

Naarden, 26 oktober 2009 | Van 26 oktober tot en met 4 december kunnen Radio Veronica-luisteraars stemmen op de lijst der lijsten, de Top 1000 Allertijden! In de eerste week van het stemmen kunnen luisteraars van het station met de beste 80's en 90's hits ook inspiratie opdoen door te horen wat de favoriete nummers van een groot aantal celebrities zijn.

In alle Radio Veronica-programma's komen van maandag 26 oktober tot en met 30 oktober diverse muzikale tips van deze VIP's voorbij. Nationale en internationale beroemdheden zullen ook live in de uitzending gebeld worden om hun favoriete plaat bekend te maken voor de Top 1000 Allertijden.

Onder andere Skin van Skunk Anansie, James Morrison, John Ewbank, Barry Hay, Guido Weijers, Heleen van Royen, Olav Mol, Mark Rutte, Albert Verlinde, Tygo Gernandt, Arie Koomen, Tijl Beckand, Johan Derksen en René van der Gijp geven hun tip door. Wellicht krijgt hun favoriet zoveel stemmen dat ze 'hun' plaat terug horen in de Top 1000 Allertijden die uitgezonden zal worden van 13 tot en met 19 december.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht